Za geodetske poslove, projektiranje, savjetovanje i usluge

Ljudevita
Posavskog 47
HR-31000 Osijek

Telefon
+385 99 251 56 57

E-mail
addoosijek@gmail.com

Politika privatnosti i zaštita osobnih podataka

Subjekt obrade podataka
Subjekt je osoba čiji podaci se čuvaju i obrađuju

Voditelj obrade
Određuje svrhu, uvjete i način obrade osobnih podataka Subjekta. Subjekt svoje osobne podatke dobrovoljno predaje Voditelju obrade, čime on postaje vlasnik tih podataka i koristi ih isključivo u svrhu za koju ih je Subjekt predao.

ADDO j.d.o.o.
Za geodetske poslove, projektiranje, savjetovanje i usluge
Ulica Svete Ane 78, HR-31000 Osijek, Hrvatska

Izvršitelj obrade
Izvršitelj obrade u ime Voditelja obrade vrši obradu osobnih podataka Subjekta

Podaci koji se prikupljaju

Osobnim podacima smatraju se identifikacijski podaci: ime i prezime, OIB, e-mail, telefon, IP adresa, odnosno podaci koji inače nisu javno dostupni, a do kojih naša tvrtka dolazi redovitim korištenjem ovog mrežnog sjedišta.

Naša će tvrtka Vaše osobne podatke čuvati u tajnosti, neće ih distribuirati, objavljivati ili davati trećim stranama na korištenje niti ih na bilo koji drugi način učiniti dostupnima trećoj osobi bez Vaše prethodne suglasnosti.

Vaše osobne podatke spremamo u elektroničkom obliku, a u svrhu zaštite primjenjujemo odgovarajuće tehničke, organizacijske i kadrovske mjere zaštite osobnih podataka i procedure kako bismo spriječili da se osobnim podacima ne bi neovlašteno pristupalo.

Naša tvrtka poštuje Vašu privatnost te obrađuje Vaše osobne podatke u skladu sa Općom Uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) 2016/679.

Poruke u elektroničkom obliku

Kad nam šaljete elektroničku poštu (e-mail) Vaše osobne podatke po kojima Vas je moguće identificirati, bez obzira na to radi li se o elektroničkoj pošti s pitanjem ili to činite putem kontakt obrazaca ili forme za prijavu koji se nalaze na ovom mrežnom sjedištu, prikupljene osobne podatke koristimo samo u svrhu ispunjenja Vaših upita i zahtjeva.

Kontaktiranjem putem kontakt obrazaca ili forme te elektroničkom poštom ispunjavate svoje podatke (kontakt, ime i prezime, a u tekstu poruke navodite neke podatke o sebi). Ti su podaci dostupni isključivo djelatnicima naše tvrtke koji su upućeni u svrhu rješavanja Vašeg upita. Osim djelatnicima naše tvrtke, komunikacija u elektroničkom obliku može biti i dostupna pružateljima infrastrukturnih usluga (telekom operater, pružatelj hosting usluge i slično).

Brisanje i Vaš pristup osobnim podacima

Vaše osobne podatke koje ste nam učinili dostupnima čuvat ćemo za vrijeme postojanja ovog mrežnog sjedišta.

Ovlašteni ste zatražiti obavijest o tome koje Vaše osobne podatke imamo u našim bazama, kao i zatražiti da sve ili neke osobne podatke izmijenimo ili izbrišemo. To ćete učiniti tako da putem kontakt e-mail adrese dostavite nalog s Vašim zahtjevom. Ukoliko postavite jedan od takvih zahtjeva, uložit ćemo razumne napore da potvrdimo Vaš identitet i da pritom Vaše osobne podatke izmijenimo ili izbrišemo.
Vaše osobne podatke ne dostavljamo drugim primateljima. Međutim, na mrežnom sjedištu možete pronaći veze na druga mrežna sjedišta. Pravila zaštite privatnosti na drugim mrežnim sjedištima mogu biti drugačija od Politike privatnosti na našem mrežnom sjedištu.

Na našem mrežnom sjedištu možemo Vam ponuditi i korištenje društvenih mreža (Facebook, LinkedIn, Instagram i sl.) koje omogućavaju dijeljenje osobnih podataka. Stoga Vas molimo da se upoznate s Pravilima zaštite privatnosti koja se primjenjuju na drugim mrežnim sjedištima i na društvenim mrežama.

Kolačići

Pridržavamo pravo koristiti kolačiće na ovom mrežnom sjedištu. Kolačići predstavljaju skup podataka koje stranica koju posjećujete šalje Vašem pregledniku. Kada pristupite našem mrežnom sjedištu šaljemo Vam kolačiće koji se pohranjuju na Vašem računalu i služe za bilježenje informacija o Vašim prethodnim posjetama (npr. koliko puta ste pristupili mrežnom sjedištu).

Kolačići ne sadrži Vaše osobne podatke, nego omogućuju brže i učinkovitije aktiviranje informacija, podataka i postavki koje ste već prethodno priopćili prilikom pristupa i korištenja mrežnog sjedišta.

Isključivanjem kolačića odlučujete da li hoćete dopustiti pohranjivanje kolačića na Vašem računalu. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u postavkama Vašeg internetskog preglednika.

Statistika posjeta mrežnom sjedištu

Ovo mrežno sjedište prati statistiku posjeta mrežnom sjedištu isključivo radi dobivanja nužnih informacija o čitanosti svojih stranica i pri tom koristi uslugu treće strane pod nazivom Google Analytics.

Detaljne informacije treće strane o ovoj usluzi, kao i o mogućnostima korisnika da reguliraju postavke kolačića koji su za to nužni, dostupne su na: http://www.google.com/analytics/learn/privacy.html.

Vaša privola

Daljnjim korištenjem ovog mrežnog sjedišta pristajete i slažete se sa uvjetima politike privatnosti.

Promjena politike privatnosti

U slučaju promjena naše politike privatnosti obavijestit ćemo Vas o tome na ovome mrežnom sjedištu i ažurirati datum izmjene politike privatnosti dolje kako slijedi.

Posljednja promjena politike privatnosti: 25.5.2018.

Svi djelatnici naše tvrtke odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti sukladno Općoj Uredbi o zaštiti osobnih podataka (EU) 2016/679.