Za geodetske poslove, projektiranje, savjetovanje i usluge

Ljudevita
Posavskog 47
HR-31000 Osijek

Telefon
+385 99 251 56 57

E-mail
addoosijek@gmail.com

Snimanje iz zraka dronom

Za snimanje iz zraka koristimo bespilotnu letjelicu DJI Phantom 4, a za obradu podataka posjedujemo adekvatan software.Također, imamo licencirane pilote bespilotnih zrakoplova koji Vam stoje na usluzi.

PROSTORNI PODACI VISOKE KVALITETE I RAZLUČIVOSTI

Našim bespilotnim sustavima stvaramo vrhunske prostorne podatke kao što su digitalni ortofoto, digitalni elevacijski modeli (DEM i DSM), 3D snimke objekata i 3D izračuni. Posebni GPS uređaji i visokokvalitetni senzori (kamere) brinu za vrhunsku preciznost. Uz obradu Point Cloud-a, 3D Mesh-a i kartiranja, podatke integriramo u GIS.

MONITORING U ŠUMARSTVU I POLJOPRIVREDI

Monitoriranje bespilotnim letjelicama omogućava praćenje pojavnosti i pravodobno reagiranje na pojave štetočina, bolesti, korova ili drugih nepogoda koje utječu na zdravlje drveća i biljaka.

SPEKTRALNA SNIMANJA

Spektralna snimanja iz zraka, uz suradnju stručnjaka, daju podatke o zdravlju biljaka i drveća. Tako npr. vršimo identifikaciju i praćenje stanja pšenice ili kukuruza te određujemo problematična područja, a koja se onda mogu ciljano tretirati. Specijalnost su nam daljinska istraživanja u šumarstvu.

NADZOR LINEARANIH OBJEKATA I IZRAČUN KUBATURA

Vršimo nadzor i snimanje linearnih objekata kao što su trase dalekovoda, auto ceste, željezničke pruge i sl. Vrlo precizno možemo izračunati volumen iskopa, objekata ili agregiranih hrpa (npr. hrpa šljunka). Na bespilotnim zrakoplovima koristimo posebne, izuzetno precizne GPS uređaje.

VIDEO, FOTO I AUDIO PRODUKCIJA

Nudimo produkciju video i foto materijala snimljenih iz zraka, promotivne video spotove, panoramske interaktivne snimke, video u VR tehnologiji (virtualna realnost), Time lapse, video i audio produkciju i postprodukciju, obradu i postavljanje na društvene mreže (YouTube, Facebook, Vimeo, …), itd. Glazbena podloga po želji korisnika može biti potpuno autorska. Video materijale možete koristiti kao promotivni materijal.

360 PANORAMA

Zračna panorama je novi oblik prezentacije prostora i njegovog sadržaja koja pruža mogućnost promatranja prostora iz svih smjerova te odaje dojam prisutnosti u samom prostoru. Zračne panorame pogodne su za prikaz svih vrsta prostora od sportskih objekata do raznih objekata i prostora po Vašoj želji i potrebi.

  • 3D model - smetlište
  • 3D model - oranica
  • 360 Panorama

 

Tags :
snimanje dronom
Share This :